Spring navigation over

Egnsudvikling

Hald i finalen til Landsbypris 2020

28-02-2020

Hald er blandt de sidste fem landsbyer, som kan vinde Landsbyprisen 2020, og det er især fællesskabet omkring det nye borgerhus, der har sikret Hald en nominering

Sejlene er sat for den nystiftede Destination Limfjorden

21-02-2020

Torsdag den 20. februar blev der holdt stiftende generalforsamling i foreningen Destination Limfjorden. Der blev valgt medlemmer til bestyrelsen. De tre medlemmer repræsenterer turisterhvervet.

Stort beløb fra Statens Kunstfond til Skive Kommune

21-02-2020

Statens Kunstfond har netop tildelt Skive Kommune 700.000 kr. som bidrag til et kunstprojekt på Banestien, der er en del af BigBlue Skive. Beløbet udgør omkring en fjerdedel af den samlede pulje, kunstfonden delte ud i denne omgang.

Invitation til inspirationsaften om socialt entreprenørskab og andelsorganisering i landområderne

11-02-2020

En inspirationsaften for entreprenante, andelsorienterede ildsjæle, der ønsker at vide mere om muligheder og udfordringer ved fællesskabsøkonomiske initiativer

Destination Limfjorden ansætter direktør

05-02-2020

Kristina Lehmann Schjøtt skal stå i spidsen for Destination Limfjorden. Hun kommer fra en stilling som turistchef i Mariagerfjord Kommune og er ansat blandt et stærkt felt af kandidater til at blive direktør for det nye turismesamarbejde mellem Skive, Struer og Morsø Kommune.

Fra spontan spraymaling til stort lysprojekt

31-01-2020

Det var en spontan idé, der fik Morten Smidt-Jensen til at male Jernbanebroen i alle dens farver for snart fem år siden. Et lidt vovet projekt, for han havde ikke fået lov. Nu er farverne og dermed hans idé kommet for at blive. For i fredags blev broens nye lys, der kaster farver på den, indviet i forbindelse med åbningsfesten for BigBlue Skive.

Nyt RENT LIV-nyhedsbrev er gået i luften

17-01-2020

RENT LIV-strategien blev som bekendt vedtaget lige inden jul. Det er kort sagt nyt liv til RENT LIV. Det skal være synligt for alle. Derfor præsenterer Skive Kommune nu det nye RENT LIV-nyhedsbrev på RENT LIV-hjemmesiden. Det vil blive udsendt hver onsdag eftermiddag. Hver gang med en lille håndfuld fortællinger, der har det til fælles, at de understøtter RENT LIV. Ved at følge linket i artiklen, kan man tilmelde sig nyhedsbrevet, der allerede har over 400 abonnenter via julekampagnen 'Året der gik.'

Skive sætter gerningssted på auktion ved Danmarks Indsamling

17-01-2020

Hvem kunne ikke godt tænke sig at se ’gerningsstedet’ på Bette Jenses Hyw? Det sted, hvor Gelænderbanden nu i flere år har huseret og vakt stor opsigt? Og høre de gode historier om Fur og i det hele taget opleve et døgn med limfjords-lækkerier for både øje og gane? En tur til Danmarks smukkeste ø, Fur, bl.a. med et smut omkring Gelænderbandens berømte høj, er Skive Kommunes bidrag til årets udgave af Danmark på Auktion, hvor kommunerne kappes om bydernes gunst. Bidraget fra den højstbydende indgår i den store Danmarks Indsamling, der bliver vist på DR1 den 1. februar 2020.

Destination Limfjorden klar til at ansætte direktør

17-01-2020

De tre samarbejdspartnere - Skive, Morsø og Struer kommuner - i det lokale turismearbejde Destination Limfjorden er blevet enige om at placere hovedkontoret på Mors, mens formandsposten tilfalder Skive Kommune. Næste skridt bliver at ansætte en direktør.

De gode historier kom ud

10-01-2020

’Glade jul, Skive er cool,’ sang Korrødderne fra Skive Musikskole i videoen fra Skive Kommunes julekampagne ’Året der gik.’ Og budskabet om, at Skive er cool, viser sig at være nået ud i mange hjem her i juleferien. Det fremgår af den netop offentliggjorde kampagnestatistik. Mange har været inde på hjemmesiden www.aaretdergik.dk og stemme på én af de 30 gode historier fra Skiveegnen fra 2019.