Skemaet som du skal bruge for at søge Byudviklingspuljen finder du på følgende link.

Byudviklingspuljen - 2. kvartal 2024 - Ansøgningsfrist er mandag den 29. april 2024

Log ind med MitID

Log ind med MitID og få overført dine oplysninger til selvbetjeningsforløbet. Når du logger ind med MitID, får du samtidig mulighed for at gemme forløbet undervejs og genoptage det på et senere tidspunkt.

For virksomheder

Tryk på 'Log ind med MitID' og herefter er det muligt at logge ind med virksomhedslogin/nøglefil. 

Log ind uden MitID/NemID

Log ind uden brug af MitID/NemID og underskriv manuelt. Du underskriver manuelt ved at skrive dit navn på skærmen med din finger (touch skærm) eller ved hjælp af din musemarkør.

Da der ikke kan foretages automatisk opslag ved log ind uden brug af MitID/NemID, skal du identificere dig ved at indtaste dine personlige oplysninger. Husk at tjekke at oplysningerne er korrekt angivet, da det ikke vil være muligt at gå tilbage og rette dem.

Vær opmærksom på, at dine oplysninger gemmes på den pågældende computer. Hvis du sidder et offentligt sted frarådes det, at du vælger 'Gem mine oplysninger'. Du skal kun gemme dine oplysninger på din egen computer.

 

Hvad støtter puljen?

Byrådet ønsker med puljen at støtte borgerinitiativer, der har behov for et egentligt projektgrundlag for at søge støtte hos fonde og puljer.

Det vil sige at Byudviklingspuljen støtter udarbejdelsen af byudviklingsprojekter i Skive by. Det kan være idéudvikling, projektforberedelse, udarbejdelse af projektmateriale og beskrivelser, foruden fundraising.

Hvem kan søge puljen?

Enhver borger, gruppe, forening, organisation, netværk eller lignende kan søge om støtte til lokale projekter, der afvikles i Skive for borgere i Skive.

Administration af Byudviklingspuljen

Byudviklingspuljen administreres af Skive Byudviklingsudvalg. Ved tilsagn om støtte, skal sagen tillige behandles af Økonomiudvalget.

Ansøgningsfrister

Byudviklingsudvalget behandler ansøgninger til Byudviklingspuljen fire gange årligt og ansøgningsfristerne er:

  • 1. kvartal 2024 - mandag den 22. januar.
  • 2. kvartal 2024 - mandag den 29. april
  • 3. kvartal 2024 - mandag den 12. august
  • 4. kvartal 2024 - mandag den 21. oktober

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til puljen, kan du kontakte:

Camilla Bang - Arkitekt
Plan & Support
Telefon: 99 15 36 58
E-mail: caba@skivekommune.dk 

Sidst opdateret

29.01.2024

Ansvarlig redaktør

Indlæser kontakter...