16. september 2020. Den undslupne Lego-ko har nydt sol, regn og frihed

Den sidste ko er nu indfanget. Kreaturet med de udstående øjne blev spottet ved Sundsøre, hvor en snarrådig Erik-Emil på 5 fik den beroliget og lokket med. Den er nu tilbage i Fremtidsbutikken. Vi takker og har præmieret den gode gerning med et gavekort på 150 kr. til købmanden. 

16. september 2020.

Se opslag på Facebook

14. september 2020. Tre små Lego-køer løb hjemmefra. To er fundet i god behold.

I lørdags løb tre små Lego-køer hjemmefra. De stod ellers trygt i Fremtidsbutikken i Thise. Kort efter blev de spottet i Thise, på stranden ved Sdr. Thise og i Sundsøre. 

I dag kom Agnes på 8 og Ingrid på 5 forbi med to af køerne, der nu er under strengt opsyn. Som tak for deres indsats, blev de hver belønnet med et gavekort til Let-Køb i Thise på 150 kr. 

Den tredje ko mangler dog fortsat og formodes at befinde sig i Sundsøre. Hvis I ser den, kan den afleveres i Fremtidsbutikken, hvor vi nok skal tage os godt af den og belønne den gode gerning med 150 kr. til "æ kjømm". 

12. september 2020.

Se opslag på Facebook

11. september 2020.

Se opslag på Facebook

10. september 2020. De gamle billeder giver anledning til snak, men ikke altid enighed.

Fremtidsbutikken havde åben igen i går, onsdag den 9. september.

Som i mandags, medførte de gamle billeder på væggen en masse snak og forskellige bud på, hvem der boede hvor og hvornår. Men er der ikke en med pæren og hukommelsen i orden, der kan komme ind i morgen eller på lørdag og én gang for alle sætte navne på?

Vi har åbent fredag 8.30-11 og igen 14-18 samt på lørdag 11-15.

Vi ses!

7. september 2020

Se opslag på Facebook

Sidst opdateret

02.01.2021

Ansvarlig redaktør

Indlæser kontakter...

Abonnér på ændringer på denne side

Tak for din tilmelding.

Du vil nu modtage en email med et link til at bekræfte din tilmelding. Herefter abonnerer du på denne side og vil modtage en e-mail hvis der sker ændringer i indholdet.

* E-mailen du indtastede, abonnerer allerede på denne side.

* Der skete en fejl og du blev ikke oprettet. Prøv igen senere.