Alle unge, der bor på Skiveegnen eller har boet der tidligere, kan blive medlem af Klub 78xx.

Som medlem af Klub 78xx får du først besked, når virksomheder i Skive Kommune har studiejobs, praktikpladser og jobs inden for dit specifikke fagområde.

Derudover vil du modtage invitationer til alle vores faglige arrangementer, som sigter mod at give dig en solid forståelse af det lokale erhvervsliv. Du vil også få invitationer til vores sociale arrangementer, som hjælper dig med at opretholde og styrke dine relationer til andre unge fra Skiveegnen.

Det koster ikke noget at være medlem af Klub 78xx.Samtykke
For at vi må gemme og behandle de oplysninger du indtaster i formularen, skal vi have din tilladelse til at bruge dem.
F.eks. 1995

 

Når du tilmelder dig Klub 78xx, bliver din e-mailadresse gemt hos MailChimp, som vi bruger til at administrere nyhedsmails til vores netværk.

Ved udsendelse af nyhedsmails til vores netværk, ønsker vi at informere dig om nogle vigtige punkter

Du kan til enhver tid framelde dig Klub 78xx's nyhedsbreve ved at klikke på det afmeldingslink, der er inkluderet i nyhedsbrevet.

Ønsker du indsigt i de oplysninger, der er registreret om dig i forbindelse med Klub 78xx's nyhedsbreve, kan du kontakte MailChimp direkte. Du kan finde MailChimps kontaktinformation på https://mailchimp.com/contact/. Alternativt kan du også kontakte teamet bag Klub 78xx direkte på tek@skivekommune.dk.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan vi benytte såkaldt Open Tracking. Dette gør det muligt at se, om du åbner nyhedsbrevet, hvornår det åbnes, hvilket mailprogram du bruger, din placering baseret på din IP-adresse og information om de links, du eventuelt klikker på i mailen. Disse oplysninger gemmes ligeledes. Det er vigtigt at bemærke, at MailChimp er tilsluttet EU-U.S. Privacy Shield-ordningen, hvilket sikrer et passende niveau af databeskyttelse, selvom datacentre kan være placeret uden for EU og EØS.

Skive Kommune har indgået en databehandleraftale med MailChimp for at sikre en ansvarlig behandling af dine oplysninger. Du kan læse mere om MailChimp, MailChimps privatlivspolitik og behandlingen af dine oplysninger på https://mailchimp.com/legal/.

Som registreret hos Skive Kommune har du visse rettigheder vedrørende behandlingen af dine personoplysninger.

Læs om hvordan vi beskytter dine data

Sidst opdateret

26.03.2024

Ansvarlig redaktør

Erhverv & Udvikling

Rådhuspladsen 2, 7800 Skive

Telefon: 9915 5790

Mail: tek@skivekommune.dk