Lukket for tilmelding

Der er desværre lukket for flere tilmeldinger, da arrangementet er fuldt booket.

Temaaften om PTSD

Skive Kommune og Veteran Café Skive inviterer dig og din nærmeste pårørende til temaaften om PTSD mandag d. 23. oktober 2017 kl. 18.30 på Center Møllegården, Møllegade 5, 7800 Skive.

Ca. 8% af udsendte mænd og 20% af kvinderne i internationale militæropgaver rammes af PTSD. PTSD er en traumetilstand, der kan ramme alle, der har været udsat for én eller flere voldsomme, livstruende oplevelser. De første symptomer viser sig 1-6 måneder efter den voldsomme begivenhed, men det forekommer, at PTSD udløses flere år senere.

Hør en psykolog fortælle om PTSD.

En veteran med PTSD vil fortælle om at leve med PTSD som ægtefælle til en veteran med PTSD og forælder.

Aftenen afsluttes med et foredrag af oberst Lars Møller.

Publiceret 18-09-2017