Sundhedssatellit Pulsen ligger i Pulsen i Balling. Adressen er: Stadion Allé 3, Balling, 7860 Spøttrup.

En husketest giver et fingerpeg om hvordan din hukommelse fungerer her og nu. Du kan også få en snak med vores demenskoordinatorer om de tilbud vi har, hvis du eller en du kender, har demens tæt inde på livet.

Vi tilbyder blandt andet pårørendegrupper til både børn og voksne, vi har café Solstrejf der er en informations- og samværscafé for pårørende, der er mulighed for hjemmebesøg, at komme i dagcenter og meget andet.

Kig forbi sundhedssatellitten i Pulsen og hør om de enkelte tilbud.

Skive Kommunes demenskoordinatorer Katrine Eberhardt og Dorte Østergaard er klar til at møde dig

Få en snak med kommunens sexologiske rådgiver om f.eks. sikker sex, prævention, følelser, parforholdet, seksuelle vanskeligheder, kronisk sygdoms indvirken på seksualiteten. Få også viden om kommunale tilbud samt hvor du skal henvende dig, hvis du får brug for hjælp eller uddybende samtale enten alene eller med en partner.

Få en snak om f.eks. hverdagens gøremål, dit helbred, din boligsituation, aktiviteter, samvær med andre, motions- og træningstilbud, kommunale tilbud samt hvor du skal henvende dig , hvis du får brug for hjælp. Eller andet der fylder i hverdagen.

Hvad er sundhed for dig? Og er der områder inden for din sundhed, du gerne vil forandre og forbedre?

Benyt muligheden for en samtale, der tager afsæt i din hverdag og de udfordringer, der spænder ben for dig og din sundhed. Samtalen kan handle om alt fra mad, motion, alkohol, rygning og søvn til mental sundhed eller det, der netop fylder for dig. Samtalen kan være med til at afklare, hvilke skridt du skal tage for at komme nærmere dine mål, og hvem eller hvilket tilbud, der muligvis kan hjælpe dig videre.

Har du brug for støtte via en samtale? Eller er du bekymret for en, du kender?

Vi kan alle opleve modgang, og føle os sårbare i perioder af vores liv.

Sundhedssatellit Pulsen tilbyder en eller flere samtaler til personer over 65 år, som ikke får hjælp til personlig pleje fra hjemmeplejen.

Det er dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om.

Samtalen kan handle om det, der fylder for dig - eksempelvis at: denne tid er svær pga. Corona, du er trist, du ikke føler, du trives, du ofte er alene, dit helbred begrænser dig eller at du har en syg samlever/ægtefælleHjælpemiddelservice tilbyder at reparere, efterse eller justere din rollator, kørestol, badebænk, albuestok eller andre hjælpemidler, som du har lånt fra Skive Kommune.

Skive Kommunes ernæringsteam står klar med Tanitavægten, smagsprøver på ernæringsdrikke og råd og vejledning i forhold til ernæring - både hvis du er overvægtig, undervægtig eller skal tage særlig hensyn til din kost på grund af en sygdom.

Sygeplejeklinikken er for borgere, der er visiteret til sygepleje.

Sygeplejerske Mette Pedersen er i klinikken efter aftale. 

Du kan få rådgivning og vejledning i forhold til betjening af høreapparatet samt evt. høretekniske hjælpemidler samt praktisk hjælp til vedligeholdelse af apparatet, træne isætning, hjælp til bestilling af batterier, filter mm.

Hørevejlederen træffes i Pulsen tirsdag den 26/1 + 23/2 + 23/3 2021 kl. 10 -11.

Du kan få råd og vejledning til at håndtere din hverdag med type 2 diabetes.Bor du i Vestsalling, og har du lyst til at gøre en forskel i dit lokalområde?

Alle kan være med uanset alder, køn og aktivitetsniveau!

Bliv en del af et nyt tiltag i Vestsalling

Bor du i Vestsalling, og har du lyst til at gøre en forskel i dit lokalområde?

Alle kan være med uanset alder, køn og aktivitetsniveau!

Bliv en del af et nyt tiltag i Vestsalling.

Du har nu mulighed for at blive en del af et nyt tiltag i Vestsalling - nemlig KICKSTARTER-uddannelsen. Som KICKSTARTER kan du være med til at gøre en forskel i dit lokalområde.

Som KICKSTARTER får du viden om, hvordan din ide kan blive til handling. Vi vil arbejde med ideudvikling, frivillighed, rekruttering, kommunikation mm. Du vil således blive klædt på til at føre din ide ud i livet til gavn for andre i dit lokalområde. Det er ikke nødvendigt på forhånd at have en ide, da det er muligt at få inspiration til dette.

Det er kun fantasien, der sætter grænser ift. ideen – det kan være alt fra at starte en strikkeklub, gågruppe, spisegruppe, brætspilscafe, ølsmagning, cykelklub, madlavningsdag mm. Så hvis du har en ide, du drømmer om skal blive til virkelighed, eller blot synes KICKSTARTERNE lyder spændende, så tøv ikke med at tilmelde dig!

Praktiske informationer om KICKSTARTER-uddannelsen

Uddannelsen er gratis.

Som KICKSTARTER deltager du i 4 undervisningsgange af 2 timers varighed med forskelligt fokus. Du er på hold sammen med andre KICKSTARTERE i Vestsalling, som du efterfølgende vil have et netværk til. Alle undervisningsgangene varetages af Sundhedscenter Skives personale.

Undervisningen foregår i Pulsen i Balling, hvor der vil blive serveret kaffe og frugt.

Ved uddybende spørgsmål og tilmelding til holdet i 2021 kan du henvende dig på:

LRKQ@skivekommune.dk

Eller telefon: 3055 7481

 Logo for kickstarter uddannelsenBor du i Vestsalling, og er du en kvinde mellem 30 og 60 år?

Så læs med her!

Er tiden inde til at komme i gang med motion i trygge og corona-sikre rammer? Vil du være en del af Team Rigtige Kvinder, hvor I prøver forskellige aktiviteter og får en god oplevelse med motion (måske for første gang)?

Holdet er for dig, som ønsker at påbegynde en aktiv livsstil og mangler inspiration og støtte til dette. Alt foregår på et lukket hold, hvor vi har fokus på hygge og fællesskab.

Du får:

 • 5 aktiviteter, hvor forskellige motionsformer prøves i forskellige foreninger i Vestsalling
 • Teambuilding og oplæg om kost og motion
 • En personlig mentor, der er tilknyttet holdet
 • Træning og fællesskab med de andre på Team Rigtige Kvinder
 • Kaffe/te efter hver træning
 • Fællesspisning som afslutning på forløbet

Skal du være med på holdet i 2021?

Spørgsmål og tilmelding til:

 • Lærke Qvist Jørgensen
 • Telefon: 3055 7481
 • Mail: LRKQ@skivekommune.dk.

Sundhedssatellit Pulsen – for dig der bor i Vestsalling

Arrangeret i samarbejde med: Idrætsforeningerne i Vestsalling.Bor du i Vestsalling, og er du en mand mellem 30 og 60 år?

Så læs med her!

Er tiden inde til at komme i gang med motion i trygge og corona-sikre rammer? Vil du være en del af Team Rigtige Mænd, hvor I prøver forskellige aktiviteter og får en god oplevelse med motion (måske for første gang)?

Holdet er for dig, som ønsker at påbegynde en aktiv livsstil og mangler inspiration og støtte til dette. Alt foregår på et lukket hold, hvor vi har fokus på hygge og fællesskab.

Du får:

 • 5 aktiviteter, hvor forskellige motionsformer prøves i forskellige foreninger i Vestsalling
 • Teambuilding og oplæg om kost og motion
 • En personlig mentor, der er tilknyttet holdet
 • Træning og fællesskab med de andre på Team Rigtige Mænd
 • Kaffe/te efter hver træning
 • Fællesspisning som afslutning på forløbet

Skal du være med på holdet i 2021?

Spørgsmål og tilmelding til 

 • Lærke Qvist Jørgensen
 • Telefon: 3055 7481
 • Mail: LRKQ@skivekommune.dk.

Sundhedssatellit Pulsen – for dig der bor i Vestsalling

Arrangeret i samarbejde med: Idrætsforeningerne i Vestsalling

Sidst opdateret

08.03.2021

Ansvarlig redaktør

Kontakt Sundhedssatellit Pulsen

Forebyggende medarbejder Henriette Lynnerup

Mail: henl@skivekommune.dk

Tlf.: 9915 7300

Træffes bedst:
mandag-torsdag 8.00-14.00
fredag 8.00-12.30

Sygeplejerske Mette Pedersen

Mail: mepe@skivekommune.dk