Luk alle
Åben alle

For at ansøge om at medtage hjælpen, skal du bede din hjemkommune udfylde det nedenstående skema, som skal sendes til visitationen i Skive Kommune på mail vh@skivekommune.dk.

Det er Skive Kommune, der beslutter, hvilken hjælp du konkret kan få, og serviceniveauet vil være det, der gælder i Skive Kommune. Du kan finde mere om Skive Kommunes serviceniveau i kommunens kvalitetsstandarder her på hjemmesiden.   

Kvalitetsstandarder for 2022 (skive.dk)

For at sikre, at du får en god ferie med en veltilrettelagt pleje, ser vi gerne, at skemaet indsendes i så god tid som muligt og helst 10 hverdage før, din ferie starter.

Hvis du udelukkende har brug for sygepleje under dit ophold, kan du bede din hjemmesygeplejerske kontakte visitationen i Skive Kommune. Al sygepleje for feriegæster mv. foregår, som udgangspunkt, på et af kommunens sygeplejeklinikker. Du skal selv transportere dig til sygeplejeklinikken, som du i forvejen aftaler tidspunkt for behandlingen med.

Hvis du har hjælpemidler, som din hjemkommune har bevilliget, skal du selv medbringe disse, hvis du har behov for dem under din ferie. Hjælpemidler, som du er bevilliget, og som er nødvendige for at hjælpen kan udføres, skal du også selv medbringe til ferieboligen.

Ønsker din hjemkommune at leje hjælpemidler i den periode, hvor du opholder dig i Skive Kommune, kan dette lade sig gøre ved en henvendelse til Hjælpemiddelservice på tlf. 9915 6660. Vi giver din hjemkommune besked om denne mulighed i forbindelse med deres henvendelse til Skive Kommunes visitation.

Hjælpemidler fra Skive Kommunes Hjælpemiddelservice leveres og afhentes mandag-torsdag kl. 8-15 og fredag kl. 8-12.

I nogle tilfælde kan personalet skønne det nødvendigt for at kunne varetage plejen, at der anvendes hjælpemidler til at lette deres arbejdsmiljø. Disse kaldes APV-hjælpemidler, og kan f.eks. være en plejeseng eller en lift. Hvis der under dit besøg er behov for APV-hjælpemidler, vil disse blive udlånt af Skive Kommune. Du bedes selv medbringe sejl til lift, vendesystem mv. Personlig pleje, der forudsætter brugen af APV-hjælpemidler, kan tidligst ydes, når hjælpemidlerne er leveret.

Husk når du bestiller sommerboligen, at der skal være plads til dig, til hjælperen og eventuelle hjælpemidler.

Ved behov for APV-hjælpemidler skal Skive Kommune modtage en ansøgning herom senest 10 hverdage før levering skal finde sted.

Sidst opdateret

23.06.2023

Ansvarlig redaktør

Kontakt Visitation & Hjælpemidler

Visitation & Hjælpemidler træffes på telefon 9915 6660 alle hverdage mellem kl. 8 til 9.00

Personlig henvendelse på Resenvej 25, plan 4 kun efter forudgående aftale